Leuk om kennis met je te maken! Mijn naam is Moniek Lommen en in 2017 ben ik gestart met 'samen met informele zorg'. Hiermee wil ik bereiken dat mensen op eigen wijze voor elkaar kunnen zorgen. Ik doe dit vanuit mijn expertise die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd en met hart voor de informele zorg. Ik hecht veel waarde aan de gelijkwaardige samenwerking tussen formele en informele zorgverleners. Met 'Samen met informele zorg' inspireer ik organisaties in hun zoektocht en transformatie naar een organisatie die investeert in een goed samenspel tussen formele en informele zorgverleners.

Als adviseur werk ik vanuit een nuchtere instelling: eenvoudig beginnen, met zaken die ertoe doen. Samen richten op de essentie van de organisatie: wat wil je als organisatie betekenen voor je klanten, wat weerhoudt je hiervan en hoe kun je dit oplossen. Waar mogelijk betrek ik informele zorgverleners bij dit proces. Ik heb veel ervaring met het verbinden van verschillende werelden. Iedereen heeft vanuit zijn eigen beleving en perspectief zijn gedachten over een situatie. Door elkaar een kijkje te laten nemen in elkaars gedachten werk ik aan bewustwording voor ieders realiteit.

Sterke punten die ik hierbij heb zijn:

  • Ik verplaats me goed in de situatie van een opdrachtgever; wat is nu de echte vraag, wat speelt er in de praktijk en wat zijn ieders belangen.
  • Ik lever een product dat een organisatie nodig heeft om een vervolgstap te maken.
  • Ik verbind mensen en ideeën aan elkaar. Door mijn positieve houding ben ik een inspirator.
  • Ik zet mijn enthousiasme en creativiteit in om organisaties aan te sporen tot het nemen van daadwerkelijke acties.

 

Ik werk vanuit Hedel (GLD), centraal gelegen in het land. Op mijn LinkedIn pagina staat meer informatie over mijn achtergrond.

Wil je meer weten over mijn mogelijkheden of heb je een goed idee? Met een kop koffie of thee ontstaan de beste ideeën!